"> Hippomedi

Hippomedin joulutervehdyksellä tuetaan tänä vuonna vähävaraisten perheiden lasten hevosharrastusta. Tunnetko sinä lapsen tai nuoren, jolle toivoisit tukea hevosharrastukseen? Lähetä vapaamuotoinen hakemus marraskuun loppuun mennessä johanna.penttinen@hippomedi.fi tai elina.kummala@hippomedi.fi. Kerro kenelle ja mitä toivoisit sekä miksi. Lisätietoa ks yllä Ajankohtaista.

Pimeän talven keskellä joulu on monille meistä ihana valopilkku, yhdessä olemisen, rauhan ja antamisen aika. Aivan erityisesti se on lasten juhla. Monissa lapsiperheissä on kuitenkin viime vuosina eletty vaikeita aikoja, ja lahjojen antaminen ei olekaan itsestäänselvyys, kun taloudellisesti on tiukkaa muutenkin.
Tänä vuonna me Hippomedissä päätimmekin lähettää erilaisen joulutervehdyksen. Emme teetä kalentereita, emme lähetä kortteja emmekä jaa suklaata, vaan lahjoitamme vähävaraisille lapsiperheille mahdollisuuden hevosharrastukseen. Tämä voi tarkoittaa ratsastuskypärää tai saappaita joululahjaksi, kymppikorttia paikallisen ratsastuskoulun ratsastustunneille, raviponikurssin maksua, tai jotain muuta lahjan saajalle sopivaa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus marraskuun aikana osoitteeseen johanna.penttinen@hippomedi.fi tai elina.kummala@hippomedi.fi ja kerro kenelle ja mitä toivoisit, ja miksi. Käymme hakemukset läpi heti joulukuun alussa ja otamme yhteyttä. Yritämme parhaamme mukaan valita eniten apua tarvitsevat perheet ja sopivat lahjoitusmuodot. Jotta saamme lahjoitukset varmasti perille, rajataan lahjojen saajat Varsinais-Suomen alueelle.
Tätä viestiä saa mielellään jakaa, jotta se tavoittaisi ne ihmiset, joiden toivotte tämän näkevän.
Valoa syksyn pimeyteen ❤️
Elina ja Johanna
Hevoslääkärikeskus Hippomedi Oy